Реєструйтеся вже сьогодні і дізнайтеся першими всі новини про DataFam Europe 2024. Ви отримаєте першочерговий доступ до реєстрації, знижки на ранній продаж квитків, оголошення про спікерів та інше.

Ви розвинете свої навички роботи з даними, ознайомитеся з нашими останніми інноваціями, знайдете нові контакти — і отримаєте масу задоволення. Приєднуйтесь до найкращої спільноти фахівців з даних Європи та експертів Tableau для двох днів надзвичайного навчання.

Також вы матимете можливість поділитися своїм досвідом роботи з даними на першому DataFam Europe, 11-12 листопада в Лондоні! Це можливість для DataFam представити 30- або 45-хвилинний виступ, щоб поділитися історіями бізнес-результатів, продемонструвати вашу експертизу в Tableau і вразити нас вашими кейсами, як:

  • Перепрограмувати аналітику для всіх: Покажіть усі ваші креативні способи донесення аналітики та інсайтів до аналітиків даних, споживачів даних та всіх зацікавлених у даних.
  • Отримати більше інсайтів за допомогою AI та даних: Дані зростають швидше ніж будь-коли, а вимоги також змінюються. Перетворіть дані на інсайти зі швидкістю змін, використовуючи поради та трюки, щоб більше часу витрачати на аналіз і менше на побудову.
  • Масштабувати дані з гнучкістю та довірою: Основи даних задають тон для решти вашого впровадження. Створіть довірену стратегію роботи з даними, яка дозволяє легко гармонізувати будь-які дані, управляти безпекою та управлінням, залишаючи при цьому гнучкими та відповідними до змінюваних бізнес-потреб.

Заявки будуть відкриті з 23 липня по 5 серпня. Заявники будуть повідомлені про статус у вересні. Підтверджені спікери отримають безкоштовний квиток на захід.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.