Компанія Safetica — учасник ESET Technology Alliance — отримала ряд важливих відзнак у галузі кібербезпеки. Зокрема Safetica здобула 20 нагород за рішення для запобігання втраті даних (DLP) у рейтингу G2 за літо 2024 року. Крім цього, компанія потрапила до почесного списку «MES Midmarket 100» за 2024 рік.

20 нагород за даними рейтингу G2

Компанія  Safetica отримала 20 відзнак у різних категоріях, таких як безпека в хмарі, захист даних, запобігання втраті даних, аналітика поведінки користувачів та об’єктів, а також виявлення даних.

Отримання відзнак підтверджує прагнення компанії Safetica до забезпечення відмінного захисту цінної інформації користувачів. Це досягнення демонструє досвід та зосередженість на захисті даних як малого, так і середнього бізнесу, зміцнюючи репутацію надійного лідера у галузі кібербезпеки.

Компанія Safetica отримала звання ключового гравця та лідера у різних регіонах. Це досягнення підкреслює здатність надавати якісні рішення та послуги з кібербезпеки в усьому світі, демонструючи прагнення до досконалості та інновацій у захисті даних для користувачів на різних континентах.

Почесне місце в списку «MES Midmarket 100»

Safetica потрапила до списку «MES Midmarket 100», що свідчить про задоволення потреб користувачів середнього бізнесу за допомогою стратегічного підходу та надійного портфоліо продуктів, розроблених спеціально для цього сегменту. Постачальники технологій, представлені в списку, пропонують рішення, які ідеально підходять для організацій середнього бізнесу.

«Список «MES Midmarket 100» відзначає ключових постачальників галузі, які інвестують у задоволення технологічних потреб організацій середнього бізнесу. Продукти та послуги, які пропонують ці виробники, допомагають середньому бізнесу впроваджувати інновації та вдосконалюватися», — коментує Самара Лінн, старший редактор MES Computing, The Channel Company.

«Включення Safetica до престижного списку «MES Midmarket 100» підкреслює відданість компанії справі боротьби із загрозами безпеці, з якими стикаються організації середнього бізнесу. Це досягнення не лише звертає увагу на рішення Safetica для захисту даних, але й зміцнює позицію лідера у розвитку галузі та інновацій. Завдяки забезпеченню користувачів провідним рішенням для захисту даних присутність Safetica у списку підтверджує репутацію надійного постачальника з кібербезпеки», — коментує Мірек Крен, генеральний директор Safetica.

Список MES Computing «Midmarket 100» доступний за посиланням.

Варто зазначити, що перевагою рішень Safetica є наявність сертифікату ДССЗЗІ та інтерфейсу українською мовою, що забезпечує користувачам ще більш зручне використання DLP-функціоналу. Більше інформації про рішення для запобігання витокам даних можна знайти за посиланням.

Джерело: ESET

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.