PassMark Software

Ефективні рішення PassMark для тестування та оптимізації IT-обладнання.

Професійний підхід, надійні результати та повний контроль за якістю.

Підвищуйте продуктивність з PassMark Software!

PassMark Software – приватна група розробників програмного забезпечення з головним офісом у Сіднеї, Австралія, та філією в Каліфорнії, США.

PassMark Software спеціалізується на розробці високоякісних рішень для бенчмаркінгу продуктивності, а також надає експертні незалежні ІТ консалтингові послуги клієнтам від державних організацій до великих ІТ-компаній. PassMark є провідним авторитетом у галузі бенчмаркінгу та тестування продуктивності програмного та апаратного забезпечення.

З моменту свого заснування у 1998 році PassMark Software розробила широкий спектр рішень для бенчмарків та діагностики ПК, які використовуються сотнями тисяч користувачів по всьому світу. PassMark має постійне зростання продажу з моменту запуску першого продукту у травні 1999 року. Нещодавно була розширена сфера цифрової криміналістики з провідним набором інструментів для електронного розкриття інформації, OSForensics.

PassMark Software підтримує найбільший у світі сайт із бенчмарків ЦП, cpubenchmark.net. Цей сайт надає користувачам доступ до результатів бенчмарків ЦП для більш ніж 1000000 систем, що охоплюють понад 3500 різних типів ЦП.

Програмні продукти PassMark Software

Ви можете купити у нас рішення PassMark Software, а також отримати консультацію щодо ціни, ліцензування та підтримки. Ми допоможемо вам вибрати оптимальні рішення для ваших завдань та забезпечимо підтримку на всіх етапах роботи. Для отримання додаткової інформації або запису на консультацію, зв’яжіться з нами: +38 (044) 383-44-10 або info@softico.ua.

BurnlnTest 10.2

Програмне забезпечення для тестування стабільності та надійності комп’ютера для Windows та Linux. Сильно навантажує всі основні підсистеми комп’ютера, ретельно тестує компоненти ПК за умов стресу за короткий проміжок часу.

PerformanceTest 11.0

Просте використання програмного забезпечення для тестування продуктивності для Windows. PerformanceTest дозволяє об’єктивно протестувати ПК з використанням двадцяти восьми різних тестів швидкості по шести тестовим набором, а потім порівняти результати з іншими комп’ютерами.

OSForensics 11.0

Швидко витягуйте докази з комп’ютерів за допомогою потужного пошуку та індексації файлів. Знаходьте підозрілі файли та дії за допомогою хеш зіставлення та порівняння сигнатур дисків, листів, даних пам’яті та двійкових даних. Керуйте цифровим розслідуванням та створюйте звіти на основі зібраних даних.

MemTest86 10.0

Точно та ретельно діагностуйте та проводьте стрес-тестування оперативної пам’яті для комп’ютерів з архітектурою x86.

Management Console (for BurnInTest and MemTest86) 2.0

Рішення для бази даних, що дозволяє збирати результати тестування з комп’ютерів, що працюють із BurnInTest або MemTest86. Дозволяє великим організаціям зберігати довгострокові записи результатів тестів із великої кількості машин. Доступні локальні та хмарні варіанти.

WirelessMon 5.0

Відстеження стану бездротових адаптерів і збір інформації про найближчі точки доступу в реальному часі, запис зібраної інформації у файли, підтримка GPS, створення карток сили сигналу, надання графіків рівня сигналу та статистики IP і WiFi в реальному часі.

Network Loopback Tester Software

Діагностуйте, усувайте несправності та проводьте тестування навантаження мережевих портів вашого ПК. Програмне забезпечення для тестування кільцевого мережного каналу створює кінцеву точку, яка дозволяє проводити тестування кільцевого каналу через мережі Ethernet, WiFi і Bluetooth.

BatteryMon 2.1

Моніторинг продуктивності акумуляторних систем, що використовуються для живлення портативних комп’ютерів та джерел безперебійного живлення, підключених до серверів. Рівень заряду батареї відображається на графіку в реальному часі, разом з екстраполірованою лінією тренду та лінією порівняння трендів.

MonitorTest 4.0

Дослідіть якість та продуктивність комп’ютерних моніторів та РК-панелей, використовуючи серію тестових шаблонів, що відображаються на різній роздільній здатності.

KeyboardTest 4.0

Перевіряйте, щоб жодна клавіша на клавіатурі не залипала та не була зламана. Виміряйте, як часто повторюються натискання і скільки часу йде на відгук. Перевірте коди клавіш у BIOS та мовні коди у Windows. Налаштуйте та створюйте свої розкладки клавіатури.

Zoom Search Engine 8.0

Zoom — потужне рішення для самостійного розміщення пошукової системи для вашого веб-сайту, інтранету чи CD/DVD. Доступно для Windows, Mac, Linux та у безкоштовній/професійній/корпоративній версіях.

Бажаєте дізнатися більше?

Залишіть свої контактні дані та отримайте більше інформації про переваги PassMark Software.