Кілька днів тому Google виправила майже два десятки проблем безпеки у браузері Chrome. Тепер вони випустили ще одне оновлення для настільних і мобільних платформ.

Нова версія Chrome 126, яка є найпопулярнішим веб-браузером у світі, отримала нові функції та покращення, включаючи важливі виправлення безпеки.

Позавчора Google випустила невелике оновлення для Windows, Mac, Linux та Android, яке виправляє чотири серйозні помилки. Хоча зловмисники ще не використали ці уразливості, Google вважає їх достатньо серйозними, щоб випустити екстрене оновлення.

Щоб отримати останні виправлення, користувачам настільних комп’ютерів потрібно встановити версію 126.0.6478.114/115 для Windows і Mac або 126.0.6478.114 для Linux. На Android потрібна версія 126.0.6478.110, доступна з 18 червня. Для iOS цього разу оновлення не буде.

Google зазначає, що високий рівень ризику означає, що зловмисники можуть використовувати ці уразливості для атак на комп’ютери. Раніше вони використовували такі помилки для розповсюдження шкідливого ПЗ, яке краде дані, включаючи шпигунське ПЗ.

Шпигунське ПЗ збирає дані про натискання клавіш, логіни та особисті повідомлення, відстежує історію переглядів і використання додатків, робить скріншоти, фотографії та записує звук.

Bitdefender рекомендує встановлювати останні оновлення програмного забезпечення, щоб зменшити ризик атак. Важливо використовувати захисну систему на своїх пристроях, оскільки багато хто не вважає себе ціллю для кіберзлочинців і не дотримується правил кібербезпеки.

Джерело: Bitdefender 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.