Успішна робота у сучасному безпаперовому світі багато в чому залежить від ефективності програмних рішень. І компанія IRIS повністю розуміє цю потребу, представивши оновлену версію свого продукту – Readiris PDF.

Readiris PDF – це універсальний конвертер та менеджер PDF-файлів, що дозволяє ефективно працювати з PDF-файлами, зображеннями та різними типами документів. Якщо ви хочете оптимізувати роботу з цифровими документами, підвищити продуктивність і віднести безпаперовий офіс на новий рівень, Readiris PDF – саме те, що вам потрібно.

Що таке PDF Readiris?

Readiris PDF – це потужний менеджер PDF-файлів із усіма необхідними інструментами для роботи з файлами різних форматів. Створюйте, об’єднуйте, редагуйте, розбивайте, анотуйте, сортуйте, стискайте, змінюйте, підписуйте електронно та ділитеся PDF-файлами всього кількома клацаннями миші. За допомогою Readiris PDF можна працювати з різними форматами файлів на одній платформі. Тому, незалежно від того, документи Word, електронні таблиці Excel, файли JPG та інші, Readiris PDF має широкий спектр функцій, які задовольнять ваші потреби.

Ключові особливості Readiris PDF 23 включають:

  • Персональна бібліотека штрих-кодів з функцією виявлення та зчитування штрих-кодів.
  • Інтелектуальні QR-налаштування (пошта, відвідати мій сайт, візитки).
  • Автоматичне розподілення PDF за кількістю сторінок, порожніх сторінок, штрих-кодів і розумних зон.
  • Автоматична назва PDF-файлів на основі тексту, імені файлу, значення витягнутого штрих-коду, дати, часу та інтелектуальної зони.
  • Покращена швидкість відкриття додатків та PDF-файлів.
  • Сумісність з операційними системами Windows та Mac.

З оновленою версією Readiris PDF можна ще ефективніше керувати PDF-файлами та іншою інформацією.

Спробувати тріальну версію Readiris PDF 23 можна за посиланням: Readiris PDF 23 – Підтримка продукту – Подробиці (irislink.com)

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.