Компанія SOFTICO оголошує про своє нове партнерство з провідним постачальником рішень для друку та керування принтерами – компанією ThinPrint.

Дане партнерство дозволить SOFTICO розширити свій портфель продуктів та послуг у галузі управління друком, що значно покращить наші можливості надання клієнтам високоякісних рішень у цій галузі. Разом з ThinPrint ми пропонуватимемо широкий спектр продуктів і послуг, які будуть відповідати потребам наших клієнтів, а також забезпечувати безпеку та ефективність роботи з документами.

Компанія ThinPrint є світовим лідером у галузі управління друком та має більш ніж 20-річний досвід роботи у цій сфері. Її продукти та рішення допомагають компаніям підвищити продуктивність та безпеку друку, покращити управління документами та знизити витрати на друк.

Ми раді розпочати партнерство з ThinPrint та впевнені, що воно принесе велику користь як нашим клієнтам, так і нашим компаніям.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.