Bitdefender Network Traffic Security Analytics

Ви можете придбати ліцензії Bitdefender Network Traffic Security Analytics, звернувшись до відділу продажу SOFTICO. Компанія SOFTICO має статус Country partner по рішеннях Bitdefender в Україні. У нас Ви можете отримати оптимальні ціни, консультацію щодо ліцензування, а також професійну технічну підтримку по ряду виробників.

Характеристики

Bitdefender Network Traffic Security Analytics (NTSA) виявляє сучасні атаки в режимі реального часу, надає контекст загрози і запускає автономне реагування на інциденти. NTSA використовує комбінацію машинного навчання і аналізу поведінки даними “хмарної” розвідки загроз Bitdefender, що складається з 500 000 000 датчиків по всьому світу, для виявлення загроз для всіх організацій, як керованих, так і не керованих, для зашифрованого або незашифрованого мережевого трафіку.

Повний опис

Bitdefender Network Traffic Security Analytics – це рішення, яке працює за принципом plug-and-play, поза діапазону частот, з гнучкими можливостями розгортання, яке фокусується на метаданих трафіку і дозволяє проводити аналіз протягом більш тривалих періодів часу для точного виявлення складних шкідливих програм і розширених постійних загроз (APT) із високою точністю.

Інтеграція з Bitdefender GravityZone забезпечує автономне реагування для швидкого усунення інцидентів безпеки.

Після виявлення слідів критичних загроз у мережевому трафіку NTSA автоматично запускає GravityZone для дослідження порушених кінцевих точок. Залежно від результату сканування GravityZone може автоматично очищати і/або поміщати в карантин кінцеву точку (точки), щоб ефективно стримувати загрозу, яка виникає.

Основні переваги:

  • Розширене виявлення загроз.
  • Повна видимість та контекст
  • Автономна відповідь.
  • IOT&BYOD захист.
  • Локальные контрольные области.
  • Сообщество.