Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — отримала нові нагороди за підсумками нещодавнього тестування організацією SE Labs рішень у сегментах для малого бізнесу та корпорацій. Продукт ESET Endpoint Security показав 100% точність виявлення та заблокував усі потенційні загрози під час перевірки. За це програма отримала максимальну відзнаку «AAA».

Під час тестування на кожне рішення спрямовувалися однакові загрози, серед яких цілеспрямовані атаки та активні шкідливі програми, виявлені в Інтернеті. Всього таким чином було перевірено програми 9 виробників.

Рішення ESET показало 100% точність виявлення та заблокувало всі потенційні загрози.

«Ми прагнемо захищати підприємства будь-якого розміру за допомогою сучасних рішень з безпеки та продовжуватимемо працювати над технологічними інноваціями для максимального захисту користувачів»,  — розповідають спеціалісти ESET.

Варто зазначити, що продукт ESET Endpoint Security використовує багаторівневий підхід для збалансованого поєднання високої продуктивності, точності виявлення та уникнення помилкових спрацювань. Для цього рішення поєднує такі технології, як захист від мережевих атак, програм-вимагачів та загроз без використання файлів, а також блокування спроб підбору паролів та цілеспрямованих атак.

Джерело: ESET 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.