З радістю повідомляємо, що SOLIDWORKS® 2025 Preview буде доступний з 15 липня. Користувачі зможуть ознайомитися з новими можливостями, які чекають на них у новій версії.

Команда R&D SOLIDWORKS постійно переглядає та пріоритизує запити користувачів щодо покращень та прагне забезпечити нові можливості, а також покращену якість та продуктивність з кожним випуском.

Що нового в SOLIDWORKS 2025

SOLIDWORKS 2025 включає покращення, ініційовані користувачами, які допомагають оптимізувати та прискорити процеси розробки продуктів від концепції до виробництва.

Основні оновлення

  • Співпраця та управління даними: Прискорюйте вихід на ринок завдяки покращеній співпраці та управлінню даними. Оптимізовані робочі процеси для деталей, складань, креслень, MBD (визначення на основі моделі), електричної та трубної маршрутизації, співпраці ECAD-MCAD та рендерингу. Покращені функції імпорту/експорту, досвіду користувачів  та продуктивності.
  • Покращення DraftSight: Спрощуйте робочі процеси креслення за допомогою оновлень DraftSight, підвищуйте ефективність роботи з даними за допомогою оновлень SOLIDWORKS PDM, забезпечуйте продуктивність та точність за допомогою оновлень SOLIDWORKS Simulation.
  • 3DEXPERIENCE® платформа: Продовжуйте проектувати будь-де завдяки останнім розробкам у сфері продуктового розвитку в браузері.

Основні особливості випуску

  • Співпраця та управління даними: Швидше доставляйте інноваційні продукти завдяки покращеним можливостям співпраці та управління даними, таким як легке підключення та співпраця з галузевими колегами безпосередньо в SOLIDWORKS. Забезпечуйте цілісність даних з повідомленнями в реальному часі про зміни у дизайні від членів команди.
  • Деталі: Інтегруйте параметри радіусу з новою опцією Continuous edge blend для змінних радіусів фасок. Покращуйте виготовлюваність своїх дизайнів за допомогою Sheet Metal Bend Notch. Спрощуйте створення скелетних моделей та створюйте більш гнучкі дизайни за допомогою патернування Reference Geometry (площини, осі тощо).
  • Складання: Прискорюйте дизайн шляхом копіювання компонентів складання разом із їхніми просунутими та механічними зв’язками. Перевіряйте виготовлюваність свого дизайну швидше за допомогою виявлення інтерференції в режимі Large Design Review.
  • Креслення: Прискорюйте створення креслень і забезпечуйте точність, надаючи детальні списки розкрою в специфікації матеріалів. Забезпечуйте стандартизацію завдяки можливості створення символів поверхневої обробки, що відповідають стандартам ISO.
  • Інші оновлення дизайну та моделювання: Швидше переходьте до виробництва з покращеннями 3D вимірювання та допусків, прискорюйте створення виробничої документації для електричної та трубної маршрутизації, використовуйте останні досягнення в GPU технологіях для інтерактивного трасування променів у реальному часі, оптимізуйте робочі процеси за допомогою покращеного імпорту/експорту, досвіду користувачів, продуктивності та багато іншого.
  • Підвищення ефективності даних у SOLIDWORKS PDM: Краще розумійте структуру складання із специфікацією матеріалів, що слідує порядку складання SOLIDWORKS. Виконуйте декілька операцій, отримуючи останню редакцію та конкретну редакцію файлів за допомогою операції Get. Швидко доступайте до функцій SOLIDWORKS PDM з нової вкладки PDM у панелі інструментів Command Manager.
  • Забезпечення продуктивності та точності у SOLIDWORKS Simulation: Спрощуйте аналіз складань без компромісів з точністю за допомогою нових ортотропних пружинних з’єднувачів та покращених штифтових з’єднувачів. Розв’язуйте складні проблеми складань, ідентифікуючи компоненти з вільними тілами за допомогою покращеної функції Under Constraint.

Готуйтеся до революції у вашому проектуванні з SOLIDWORKS 2025!

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь на електронну адресу sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.