Компанія SOFTICO та Нотаріальна палата України об’єднують зусилля для підвищення кібербезпеки представників закону.

SOFTICO у якості визнаного лідера у сфері ІТ-дистриб’юції в Україні, разом з Нотаріальною палатою України взяли на себе відповідальність за підвищення кібербезпеки для нотаріусів. Це партнерство створює можливість для представників закону користуватися сучасними технологіями та інструментами для захисту їхньої інформації від кіберзагроз.

Меморандум, укладений 01 листопада 2023 року, спрямований на спільну роботу в напрямку підвищення кібербезпеки та створення безпечної інфраструктури для нотаріусів. Партнерство також має на меті мінімізацію ризиків кібератак та забезпечення безпеки при роботі з важливими даними та інформацією, що міститься в реєстрах та інших інформаційних системах.

SOFTICO пропонує нотаріусам доступ до передових антивірусних рішень від Bitdefender, які надійно захищають їхні робочі комп’ютери від кіберзагроз, вірусів та шкідливого програмного забезпечення. Ці інструменти дозволяють нотаріусам залишатися впевненими в безпеці своєї робочої інформації.

Партнерство між компанією SOFTICO та Нотаріальною палатою України є ключовим напрямком для забезпечення захисту професійних прав і інтересів нотаріусів в умовах сучасних технологій та загроз кібербезпеці. Разом із командою експертів Нотаріальної палати, SOFTICO відзначається важливими зусиллями у забезпеченні безпеки та кіберзахисту для нотаріусів, щоб вони могли спокійно зосередитися на своїй професійній діяльності.

Слідкуйте за новинами щодо реалізації Меморандуму між SOFTICO та Нотаріальною палатою України, оскільки вже найближчим часом нотаріуси матимуть можливість скористатися корисними інструментами для забезпечення кібербезпеки на своїх робочих місцях.

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або за телефоном +380 (44) 383 4410.