Німецька компанія TeamViewer, заснована в 2005 році, розвивалася як постачальник рішень з дистанційної підтримки і віддаленого доступу, та стала загально відомим світовим лідером в цій області.

Сьогодні TeamViewer анонсувала придбання американської компанії Upskill – піонера в області рішень доповненої реальності (AR) для професійних робітників. Офіційний прес-реліз.

Це третє за останні півроку придбання компанії TeamViewer, що послідувало за придбанням у січні австрійського розробника рішень Co-browsing & Chatbot для залучення клієнтів – компанії Xaleon, і придбаного в серпні європейського лідера рішень пристроїв доповненої реальності – компанії Ubimax. Таким чином компанія TeamViewer продовжила стратегічні інвестиції, спрямовані на розширення лінійки рішень для великих підприємств, на додаток до власних рішень з дистанційної підтримки з використанням доповненої реальності Pilot, рішенням IoT та хмарної SaaS платформи віддаленого доступу корпоративного рівня Tensor.

Об’єднані підрозділи доповненої реальності TeamViewer, Ubimax і UPSkill являють собою найбільш досвідчену у світі команду в області надання галузевих AR рішень для професійних робітників.

Серед клієнтів TeamViewer в області AR такі компанії, як DHL, Airbus, Porsche, BMW, Samsung, Coca-cola, Boeing, bp, Schlumberger, Liebherr, Siemens та багато інших провідних світових компаній.

Найбільш затребуваними додатками доповненої реальності є:

  1. Рішення зі збірки замовлень для логістичних центрів, які зменшують помилки і прискорюють процес складання: як в прикладах компаній DHL, Samsung и Coca-cola.
  2. Застосовувані окремо або в поєднанні з іншими додатками рішення для віддаленої підтримки та навчання, зменшує час простою, ремонтів та навчання: як у випадку з 400-ста дилерами BMW в Північній Америці, або всіх дилерів Porsche в Німеччині або 53-х заводів Кока-коли (приклад Coca-cola в Нігерії).
  3. Рішення з контролю якості та сервісного обслуговування, зменшують час інспекції та кількість помилок: як у випадках компаній Airbus, Liebherr та Schlumberger.
  4. Рішення, які пришвидшують збірку та зменшують кількість помилок на вироблених лініях: як у прикладі компаній Boeing, AGCO та WS System.

AR Рішення TeamViewer працюють на більшості відомих операційних систем, мобільних і переносних пристроїв та інтегруються з багатьма галузевими бізнес рішеннями. Впровадження рішень можливо, як з хмари, так і On-premise.

Портфоліо TeamViewer, досвід реалізованих проектів і глобальне охоплення дозволяють розраховувати на завоювання провідних позицій на стрімко зростаючому ринку AR рішень.

З питань придбання рішень TeamViewer звертайтеся до наших фахівців info@softico.ua або +38044 383 4410.