Компанія TeamViewer, провідний світовий постачальник рішень для віддаленого підключення та цифровізації робочих місць, нещодавно оголосила про те, що світовий виробник напівпровідників GlobalFoundries (GF) впровадив платформу доповненої реальності (AR) Frontline компанії TeamViewer для цифрового перетворення складських операцій на своєму підприємстві в Дрездені, найбільшому заводі з виробництва напівпровідників у Європі. Серед основних переваг, досягнутих GF завдяки впровадженню рішення TeamViewer, – прискорення виконання складських процесів на 25 відсотків, покращення ергономіки співробітників, близький до нуля коефіцієнт помилок при комплектації та скорочення відходів приблизно на 100 000 паперових листів на рік.

На складі GF програмне забезпечення проводить працівників складу через процес збору з чіткими покроковими інструкціями, що відображаються на розумних окулярах безпосередньо в їхньому полі зору. Разом з інтегрованим голосовим управлінням він надає 100% інформації без допомоги рук працівникам, повністю замінюючи колишній паперовий процес.

Впровадження TeamViewer Frontline на складі Дрезденського заводу GF було завершено лише за десять тижнів. TeamViewer тісно співпрацює з GF для виявлення інших можливостей використання рішення та вивчає варіанти застосування, що виходять за рамки візуального комплектування.

Джерело: TeamViewer 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, звертайтесь за електронною адресою sales@softico.ua або по телефону +380 (44) 383 4410.