Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — інформує про те, що рішення Safetica версії 9 сертифіковано Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України. Отримання експертного висновку підтверджує, що рішення можна використовувати у всіх державних, фінансових, міжнародних та інших організаціях.

Переваги Safetica

Рішення охоплює всі основні канали витоку інформації, а також забезпечує огляд усіх можливих небезпечних операцій з даними у компанії. Safetica також відображає сповіщення, коли користувач потенційно може порушити політику.

У компаній немає потреби у додатковому кваліфікованому персоналі чи апаратному забезпеченні, оскільки продукт легко розгортати та просто використовувати. Крім цього, ліцензування Safetica здійснюється від 10 об’єктів, тому рішення підходить для малих та середніх підприємств.

Нагадуємо, що у версії Safetica 9.3 було розширено можливості аудиту, зокрема додано підтримку macOS та Android. Можливість кросплатформного аудиту дозволяє отримати більш повний контроль операцій з файлами та конфіденційною інформацією.

Варто зазначити, що з 2016 року Safetica входить до об’єднання ESET Technology Alliance, яке створено для забезпечення надійного захисту конфіденційних даних організацій.

Джерело ESET

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.