Корпорація Microsoft оновила свій уніфікований мобільний додаток Office, і тепер він працює на планшетах Apple iPad. Нова версія Office об’єднує продукти Word, Excel і PowerPoint в одному додатку. Спочатку він був запущений для iOS та Android в 2019 році. Але він працював у віконному режимі замість повністю оптимізованого для iPad режиму.

З цим оновленням Office тепер являє собою повноцінний додаток для iPadOS і пропонує доступ до всіх планшетних варіантів офісних продуктів Microsoft. В додаток також включені деякі корисні інструменти, призначені в першу чергу для мобільних задач. До них відносяться можливість швидко створювати PDF-файли або підписувати документи, перетворювати зображення в текст і таблиці та виконувати інші швидкі дії.

Незважаючи на те, що Microsoft об’єднала свої офісні додатки в рамках єдиного мобільного пакета Office, окремі додатки Word, Excel і PowerPoint, як і раніше доступні і регулярно оновлюються. Також вони підтримують різні функції, затребувані на планшетах, включаючи підтримку миші та трекпаду.

Джерело 

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua