Навесні цього року школи та університети зіткнулися з несподіваним переходом на дистанційне навчання і з необхідністю адаптуватися до нових умов. Щоб підтримати освітні організації, Microsoft оголосила про розширені можливості додатку Education Insights в Microsoft Teams.

Завдяки додатку Insights в Microsoft Teams керівники навчальних закладів і викладачі можуть оцінювати динаміку освітнього процесу і своєчасно впливати на результати навчання.

Нові функції дозволяють:

  • забезпечувати безперервність навчання у віддалених умовах, аналізувати відвідуваність і виявити учнів із «групи ризику»: із завантаженням вище норми;
  • отримувати дані про залучення студентів і школярів під час навчального процесу;
  • ділитися досвідом дистанційного викладання з колегами як на рівні навчального закладу, так і на рівні освітньої системи;
  • створювати цифрові звіти про взаємодію за допомогою експорту даних одним кліком.

«Нова панель Insights для керівників навчальних закладів надає корисну інформацію про залучення студентів і віртуальное навчання. Актуальні метрики активності і функції експорту звітів є ефективним інструментом не тільки для оцінки відвідуваності, але і для дослідження інших академічних показників», – зазначив Коді Гріндл, віце-президент із інформаційних систем у державних школах IDEA.

Education Insights забезпечує безпеку і захист конфіденційної інформації учнів. Кожен звіт доступний тільки авторизованим співробітникам, які мають дозволи від ІТ-адміністратора. Зібрана інформація відповідає більш ніж 90 нормативним і галузевим стандартам.

Додаток Education Insights доступний вже зараз, а нові функції доступні для попереднього тестування всім, у кого нині є ліцензія M365 для викладачів A1, A3 або A5.

Джерело Microsoft

З питань придбання рішень Microsoft звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua