В середині квітня 2020 року компанія Microsoft анонсувала оновлення Windows 10 May 2020 Update за допомогою програми Insider Release Preview ring, яка дозволяє контролювати і покращувати якість оновлень.

Автоматичне оновлення поки не почалося, але досвідчені користувачі вже можуть встановити його через налаштування. Досить перейти в налаштування оновлень Windows (Установки> Оновлення та безпека> Оновлення Windows) і вибрати> Перевірити наявність оновлень. Після того, як завантаження буде завершено і оновлення буде готове до інсталяції, ви зможете встановити відповідний час для завершення установки і перезавантаження пристрою. Ця нова функція “Завантажити та встановити” доступна для пристроїв Windows 10, версії 1903 або 1909.

Windows 10, версія 2004 доступна через Windows Server Update Services (WSUS), Windows Update for Business і Volume Licensing Service Center (VLSC) для поетапної установки за допомогою Microsoft Endpoint Configuration Manager або іншого програмного забезпечення.

З огляду на останні зміни в робочій і домашній сферах, компанія Microsoft націлена на те, щоб допомогти користувачам адаптуватися до нових вимог, де б вони не знаходилися. В оновленні May 2020 Update представлено безліч нових функцій, які можуть заощадити ваш час, збільшити продуктивність та забезпечити комфортну роботу.

Джерело Microsoft 

З питань придбання продуктів Microsoft звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua