Дослідницька компанія Gartner визнала корпорацію Microsoft лідером магічного квадранта 2020 у галузі зберігання даних великих підприємств (Enterprise Information Archiving, EIA).

За останні роки корпорація Microsoft істотно збільшила інвестиції у створення рішень із керування ризиками та інструментів для дотримання нормативних вимог, а також для архівування та керування інформацією як у межах екосистеми Microsoft 365, так і за її межами. Всі ці інструменти допомагають організаціям функціонувати в умовах постійно зростаючого обсягу даних і мінливих вимог регуляторів, що стосуються управління цією інформацією.

Відповідно до твердження Gartner, продукти лідерів квадранту є найбільш багатофункціональними і масштабованими. Крім того, компанії-лідери мають стабільні фінансові показники і стійке положення на ринку. Це компанії з чітко сформульованими планами щодо виробництва широкого асортименту простих у використанні і легкомасштабованих продуктів. Крім того, вендори, які брали участь у дослідженні, виробляють власні інструменти для міграції, щоб допомогти своїм клієнтам швидше перейти на нові платформи для зберігання даних, не покладаючись на участь третіх сторін.

У 2018 і 2019 роки компанія Gartner також визнавала корпорацію Microsoft лідером у галузі EIA-рішень.

Джерело Microsoft 

Якщо Ви хочете купити рішення Microsoft, звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua