Компанія MSAB, лідер в області мобільної криміналістики, оголосила про вихід нової версії XRY 8.2.4. У нову версію додана підтримка більше 100 профілів нових пристроїв і додатків, а також розширені можливості для більш ефективної роботи.

З новою версією XRY 8.2.4. можна виконувати цільове вилучення даних з пристроїв Apple iOS, розблокованих за допомогою експлойта Checkra1n або іншими способами, що дозволить вам отримати важливі дані з найпопулярніших додатків, таких як WhatsApp, WeChat, Facebook Messenger і т.д. за десять хвилин або менше.

Ще одне вдосконалення: Після виконання фізичного вилучення з пристроїв Samsung Galaxy S6 на базі Exynos і Samsung Galaxy S7 на базі Qualcomm XRY тепер автоматично відновлює ці пристрої до їх первісного стану, економлячи час і сили операторів.

У XRY 8.2.4 також додана підтримка пристроїв Alcatel, часто використовуваних злочинцями в якості одноразових мобільних телефонів. Крім того, оновлена ​​підтримка XRY Cloud і вдосконалена програма XRY Photon для додатків WhatsApp і Signal.

Ви можете ознайомитися з повним списком всіх покращень на сайті компанії або завантажити пробну версію програми на клієнтському порталі MSAB.

З питань придбання рішень MSAB звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.