Компанія ESET ― лідер у галузі інформаційної безпеки ― отримала нагороду Tech Cares за 2021 рік від ресурсу TrustRadius. Друга щорічна премія Tech Cares відзначила компанії з високим рівнем корпоративної соціальної відповідальності.

Номінантом Tech Cares могла стати організація, яка працює у галузі технологій та пропонує корпоративні продукти, а також демонструвала високу соціальну відповідальність у 2020 та 2021 роках. Будь-хто з охочих, включно зі співробітниками компанії, міг запропонувати власного номінанта. Усі подані організації ретельно перевірялись дослідницькою групою TrustRadius щодо відповідності критеріям відбору.

ESET лідер в досягненні прогресу в соціальному, екологічному та культурному напрямках.

Поряд з іншими новаторами технологічної індустрії, ESET є лідером у досягненні значного прогресу в соціальному, екологічному та культурному напрямках. Зокрема, ESET презентувала ресурс Safer Kids Online, який відображає прагнення компанії створити безпечне середовище для дітей, щоб вони могли безперешкодно використовувати усі можливості Інтернет-мережі. Крім цього, премія ESET Science Award зосереджує увагу на важливості значних наукових проривів для суспільства. Започаткована у 2019 році, премія допомагає залучати талановитих студентів до кар’єри у галузі науки, оскільки у компанії ESET вважають, що саме наука є запорукою розвитку та прогресу країн.

«У щоденній діяльності ми намагаємося керуватися принципами соціальної відповідальності та екологічності підходу. Наші зусилля спрямовані на побудову більш безпечного цифрового середовища. Однак крім створення інноваційних рішеннь у сфері кібербезпеки, ми намагаємось підтримувати освіту та науку, адже хочемо змінювати не лише онлайн-світ, а й суспільство», ― Сюзанна Легатова,  менеджер ESET зі зв’язків з аналітиками.

Джерело ESET 

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.