Значне збільшення обсягу даних про місцезнаходження, витяг більш точних даних з більшої кількості пристроїв більш безпечний і за менший час, перегляд даних, отриманих за судовими ордерами на надання інформації та багато інших можливостей вже доступні в нових версіях криміналістичних програмних продуктів XRY 9.1, XAMN 5.1 і XEC Export 6.0.1.

XRY 9.1

XRY 9.1 забезпечує значну швидкість вилучення і декодування даних із ще більшої кількості підтримуваних мобільних пристроїв, загальна кількість яких вже перевищила 32 400. Покращений інтерфейс робить процес отримання даних легким, як ніколи раніше. Крім того, тепер ви можете отримати доступ до заблокованих пристроїв LG Android Qualcomm і витягти з них дані в повному обсязі.

XAMN 5.1

Для обробки більш широкого спектру даних, пов’язаних з мобільними пристроями, XAMN дозволяє тепер завантажувати і переглядати дані, отримані за судовим ордером на надання інформації, що відноситься до вашої справи. У XAMN версії 5.1 також забезпечений швидкий доступ до всіх програм зі стартової сторінки, що дозволяє спростити експертам роботу з декодування інформаційних артефактів.

XAMN Horizon представляє нову функцію, автоматично встановлює зв’язок між профілями, які ідентифікуються, як ті, що мають відношення до справи.

XEC Export 6.0.1

У XEC Export 6.0.1 додані додаткові опції експорту даних для форматів Open Office OTD і ODS, а також новий модуль експорту NUIX для перенесення даних в різні формати у вигляді повністю автоматизованого сервісу, що працює у фоновому режимі.

Компанія MSAB рекомендує всім своїм клієнтам завантажити з клієнтського порталу повний опис змін для отримання вичерпної інформації про всі оновлення продукту, а також підтримуваних пристроях і додатках.

Партнерский портал

Джерело MSAB 

За додатковою інформацією та з питань придбання рішень MSAB звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.