Компанія «SOFTICO» за допомогою інструментів Tableau посприяла створенню дашборду, присвяченого карантину та економіці України. На ньому розміщено загалом понад 30 показників, які оновлюються щоденно/щотижня/щомісячно

Ініціаторами створення інформаційними панелі стали колишній міністр Кабінету міністрів та співзасновник Monobank Дмитро Дубілет спільно з директором компанії «Сучасні маркетингові комунікації» Павлом Полікарчуком та головною редакторкою журналу «Рейтинг» Марією Данюк.

Дашборд слугує для моніторингу соціально – економічних показників на період дії карантину та протягом часу, потрібного для відновлення роботи економіки. Для аналітики використовувалися офіційні дані за період від 1 жовтня 2019 року, на основі яких розробники додали візуалізації та об’єднали їх на одній сторінці.

«Тепер можна не гадати, а точно визначити скільки українців повернулось до країни (463 тис. людей), наскільки впав обсяг продажів взуття та одягу в магазинах (-98,6%), як змінюється кількість безробітних (431 тис. людей) та яка з областей найменше втратила доходів до місцевого бюджету», – зазначає Дмитро Дубілет.

Найближчим часом панель буде мати нові показники і можливість більш детального їх вивчення.

Веб-адреса дашборду: q.rating.zone.

За додатковою інформацією та з питань придбання продуктів Tableau звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua