Bitdefender, провідна світова компанія в області кібербезпеки, яка захищає понад 500 мільйонів систем у всьому світі, представила оновлену технологію і сервісні можливості Managed Detection and Response (MDR).

Покращений сервіс MDR поєднує в собі відмічені нагородами технології безпеки Bitdefender для захисту кінцевих точок, аналізу мережевого трафіку і аналізу безпеки. MDR забезпечує швидке виявлення інцидентів з використанням автоматизованих попередньо затверджених сценаріїв, що дозволяють аналітикам швидко вживати заходів для усунення більшості загроз.

Ринок MDR був визначений, як один з найбільших і швидкозростаючих сегментів ринку кібербезпеки з оборотом понад 100 мільярдів доларів. Міжнародна корпорація даних (IDC) недавно визначила MDR, як «нове покоління керованих послуг безпеки» в зв’язку із зростанням потреби бізнесу в висококваліфікованій службі безпеки, яка забезпечує цілодобовий моніторинг, аналіз і швидке реагування на всі види атак. “В даний час організації намагаються збалансувати використання і вартість безлічі різних інструментів безпеки, стикаючись при цьому з нестачею співробітників SOC, що призводить до тривалих розслідувань і недостатньої прозорісті, необхідної для виявлення і усунення сучасних загроз», – сказала Christina Richmond, Program Vice President, IDC.

Аналітики Bitdefender MDR мають великий досвід роботи в області кібербезпеки в найскладніших комерційних і середовищах національної безпеки, а також мають галузеві сертифікати (GCIA, GCIH і / або SANS). Оскільки половина всіх світових фахівців Bitdefender зосереджена на дослідженнях і розробках в області безпеки, служба MDR об’єднує безпрецедентний аналіз загроз, який забезпечує прямий зв’язок між лабораторіями Bitdefender і аналітикою MDR. Цей аналіз підтримується телеметрією Bitdefender з 500 мільйонів кінцевих точок і запатентованими методами виявлення загроз, а також в поєднанні з ретельно підібраним штучним інтелектом, що прискорює виявлення складних атак і реагування на них.

Джерело Bitdefender 

З питань придбання рішень Bitdefender звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.