Компанія ESET — лідер у галузі інформаційної безпеки — повідомляє про отримання нагород за підсумками звіту AV-Comparatives за 2019 рік. Зокрема рішення ESET показали високі результати у трьох категоріях «Вплив на продуктивність системи», «Розширений захист від загроз» та «Найменша кількість помилкових спрацювань».

Варто зазначити, що AV-Comparatives — незалежна організація , яка використовує спеціальні методи, створюючи реальне середовище для високоточного тестування продуктів. У звіті за 2019 рік було проаналізовано 16 різних постачальників антивірусного програмного забезпечення для Windows і відзначено продукти з найвищим балом за результатами різних тестувань протягом року.

Антивірусна компанія ESET стала лідером серед 16 різних постачальників ПЗ для Windows.

У категорії «Вплив на продуктивність системи» продукти ESET були удостоєні золотої нагороди. Це тестування перевіряє, наскільки мінімальним є вплив кожного продукту на швидкість та ефективність роботи системи. Варто зазначити, що компанія ESET регулярно отримує визнання в цій категорії, наприклад у 2018 році вона була удостоєна срібної нагороди.

Також компанія ESET отримала «золото» у новій категорії — «Розширений захист від загроз». Цей тест перевіряє здатність кожного продукту захищати систему від цілеспрямованих атак та загроз без використання файлів. Варто зазначити, що ESET також була одним із двох вендорів, який заблокував всі 15 атак у процесі тестування.

Крім цього, ESET здобула бронзову нагороду за найменшу кількість помилкових спрацювань. Як зазначається у звіті, помилкові спрацювання можуть спричинити не менше проблем, ніж реальне інфікування загрозою, тому їх уникнення є досить важливим завданням будь-якого антивірусного продукту. AV-Comparatives провела розширену перевірку на наявність помилкових спрацювань у рамках тестування захисту від шкідливих програм та захисту в реальному середовищі.

 «Визнання AV-Comparatives підтверджує відданість нашої компанії користувачам під час забезпечення їх найкращими рішеннями в галузі ІТ-безпеки для захисту від сучасних загроз. Для нас велика честь отримати ці нагороди та бути визнаними основними гравцями на ринку антивірусного програмного забезпечення», — коментує керівник відділу виявлення загроз ESET.

Джерело ESET

З питань придбання рішень ESET звертайтеся до наших спеціалістів +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua.