На Acronis Global Cyber ​​Summit 2019, який проходив в період з 13 по 16 жовтня 2019 р. в Майамі-Біч, Флорида, США, компанія Acronis анонсувала відразу три нові рішення кібербезпеки:

  • Acronis Cyber ​​Protect – перше універсальне рішення для кібербезпеки, яке об’єднує сім ключових вимог захисту, включаючи резервне копіювання, відновлення після збою, захист від шкідливих програм на основі AI, сертифікацію і перевірку достовірності даних, оцінку вразливості, керування виправленнями та віддалену допомогу.
  • Acronis Cyber ​​Infrastructure – універсальне інфраструктурне рішення, яке використовує стандартне апаратне забезпечення і поєднує обчислювальні, мережеві, блочні, файлові та об’єктні робочі навантаження. Acronis Cyber ​​Infrastructure пропонує найнижчу на ринку вартість вторинного зберігання даних і управління ними, а також надійне та безпечне середовище для запуску Acronis Cyber ​​Platform та рішень на його основі.
  • Acronis Cyber ​​Platform – основа всіх сервісів Acronis, яка включає в себе ряд API-інтерфейсів, що підтримуються наборами для розробки програмного забезпечення (SDK) і зразком коду, який, як було оголошено, Acronis відкриває для незалежних розробників ПЗ і партнерів.

Президент і Головний операційний директор Acronis, Стас Протасов відзначив, що, отримуючи доступ до платформи, розробники можуть захищати нові джерела даних, додавати нові місця зберігання даних, реалізовувати нові функції управління даними та інтегрувати свої програми з рішеннями Acronis для кібербезпеки. В результаті незалежні постачальники програмного забезпечення, виробники обладнання, постачальники послуг і реселлери можуть інтегрувати Acronis в свої додатки або системи та отримувати новий дохід і вирішувати завдання, з якими стикаються їх клієнти.

Рішення від Acronis забезпечують повну безпеку, доступність, конфіденційність і аутентифікацію за допомогою інноваційних програмних продуктів для резервного копіювання, збереження інформації, аварійного відновлення, синхронізації корпоративних файлів та спільного використання файлів. Програмні рішення від Acronis працюють в різних середовищах як локально, так і в хмарі.

З питань придбання рішень Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua