Компанія Acronis отримала нагороду Frost&Sullivan за інновації в сфері захисту даних в Північній Америці.

Рішення Acronis Cyber Protect набрало 10 балів із 10 по критеріях порівняльного аналізу нових атрибутів продукту та впливу на клієнта:

Серед них:

  1. Відповідність потребам
  2. Якість
  3. Інновації
  4. Позиціонування
  5. Досвід покупки покупцем
  6. Досвід обслуговування клієнтів
  7. Еквівалентність бренду

Головний гравець в управлінні даними та захисту кінцевих точок

Аналізуючи ринок і Acronis в цілому, в Frost&Sullivan пояснюють, що “хмарні” служби кібербезпеки, які об’єднують можливості резервного копіювання та відновлення, міграції, забезпечення безпеки в рамках єдиної платформи, є оптимальним способом захисту даних кінцевих точок, ніж будь-коли раніше. Acronis активно демонструє себе, як провідний гравець на ринку управління даними та захисту кінцевих пристроїв, пропонуючи інноваційні продукти, що інтегрують ключові функції, необхідні для забезпечення захисту і використання корпоративних даних.

Інноваційний захист даних

У Frost & Sullivan позначили, що “Acronis Cyber ​​Protect – одне з перших інтегрованих рішень для захисту даних і кібербезпеки на ринку. Воно поєднує в собі резервне копіювання даних, аварійне відновлення та відновлення з захистом від шкідливих програм на основі AI, функції управління кінцевими точками, такі як: оцінка вразливостей і управління виправленнями, фільтрація URL-адрес, контроль працездатності накопичувача та можливості криміналістичної експертизи для єдиного комплексного інструменту кібербезпеки. У той час, коли багато клієнтів хочуть використовувати одну віртуальну панель для управління даними, Acronis пропонує просте, ефективне та безпечне інтегроване рішення, не схоже на інші рішення на ринку”.

Як говориться в повідомленні, “Acronis Cyber ​​Protect – це добре спланований, продуманий сервіс, який гарантує клієнтам високий рівень кіберзахисту». Компанія враховує кілька аспектів захисту даних, кібербезпеки та управління інформаційними технологіями, які в даний час недоступні на єдиній платформі від конкурентів на ринку. Результатом є високоякісний продукт, який дає користувачам можливість упорядкованої та ефективної взаємодії з сервісом”.

Уже понад 16 років Acronis завойовує репутацію новатора на ринку, постійно надаючи передові і перспективні рішення для своїх клієнтів та партнерів.

Отримання цієї нагороди від престижної дослідницької фірми, такої як Frost&Sullivan, надзвичайно важливо, враховуючи всі зусилля і досвід, які були вкладені в розробку Acronis Cyber ​​Protect.

Джерело Acronis 

З питань придбання продуктів Acronis звертайтеся до наших фахівців +380 (44) 383 4410 або sales@softico.ua